let op! Geld lenen kost geld.

(Vraag nu een GRATIS)
energieprestatieadvies (EPA) aan!

Je wilt graag duurzamer wonen. Zelf energie opwekken én minder energie verbruiken. Hoe je dat slim aanpakt? Dat lees je in het energieprestatieadvies (EPA): een gratis en onafhankelijk advies op maat, afgestemd op jouw huis en jouw woonsituatie.

De EPA-adviseur vertelt je precies hoe je jouw woning energiezuiniger en comfortabeler maakt. Maak je het grootste verschil met dakisolatie? Of toch met isolerende ramen? En wat heeft je huis verder nodig om klaar te zijn voor de toekomst? Op deze en meer vragen geeft het EPA antwoord. En het mooiste is: via Duurzaam Thuis vraag je het EPA gratis aan.

“Loop vanavond eens kritisch door je huis en begin morgen al met besparen.”


Hoe werkt het EPA?

De EPA-adviseur begint met een scan van je hele woning. Hij kijkt onder meer naar de isolatie van muren, dak en vloeren. Uit die scan rolt een rapport met een persoonlijk advies.

Het rapport geeft inzicht in:

  • hoe energiezuinig je woning is
  • hoe je minder energie verbruikt
  • wat eventuele maatregelen kosten
  • hoe lang het duurt voor je investering is terugverdiend

Slim kiezen

Als je wilt, helpt de EPA-adviseur je bij het kiezen van de je maatregelen. Wat doen gevel-, vloer en dakisolatie met je huis? En wat betekenen nieuw glas of een nieuwe cv-ketel voor je energierekening? Na het bezoek belt de adviseur je om het EPA-rapport door te lopen. Dan kun je samen de slimste maatregelen kiezen.

Nu GRATIS energieprestatieadvies (EPA) 

Ben je eigenaar of huurder van een woning in Limburg? Dan vraag je het EPA gratis aan.

Voor wie is het EPA-advies?

Ben je de eigenaar of huurder van een particuliere woning in Limburg? Dan kun je het EPA gratis aanvragen. Het maakt niet uit in welk type woning je woont. 

Waarom een EPA-advies?

Het EPA-advies moet de Provincie Limburg helpen de Limburgse woningmarkt te verduurzamen. Dat begint namelijk met inzicht in de mogelijkheden én in de besparing die verduurzaming oplevert. 

Wanneer komt mijn EPA-adviseur?

Heb je een aanvraag voor een EPA-advies ingediend? Dan neemt de adviseur binnen 2 weken contact met je op voor het maken van een afspraak.

Vraag nu jouw gratis EPA aan

Zoek je financiering?

Weet je al hoe je goedkoper, groener en gemakkelijker kunt wonen? Maar zoek je nog financiering? Dan is de Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis interessant. Duurzaam Thuis biedt voordelige leningen om de maatregelen uit het EPA te financieren.

Lees hoe Duurzaam Thuis werkt Meteen aanvragen