let op! Geld lenen kost geld.

Vraag het
(energieprestatieadvies aan!)

Het budget voor de EPA regeling is bereikt. Het is helaas niet meer mogelijk om een aanvraag in te dienen.

 

Je wilt graag duurzamer wonen. Zelf energie opwekken én minder energie verbruiken. Hoe je dat slim aanpakt? Dat lees je in het energieprestatieadvies (EPA): een onafhankelijk advies op maat, afgestemd op jouw huis en jouw woonsituatie.

De EPA-adviseur vertelt je precies hoe je jouw woning energiezuiniger en comfortabeler maakt. Maak je het grootste verschil met dakisolatie? Of toch met isolerende ramen? En wat heeft je huis verder nodig om klaar te zijn voor de toekomst? Op deze en meer vragen geeft het EPA antwoord.

“Loop vanavond eens kritisch door je huis en begin morgen al met besparen.”


Hoe werkt het EPA?

De EPA-adviseur begint met een scan van je hele woning. Hij kijkt onder meer naar de isolatie van muren, dak en vloeren. Uit die scan rolt een rapport met een persoonlijk advies.

Het rapport geeft inzicht in:

  • hoe energiezuinig je woning is
  • hoe je minder energie verbruikt
  • wat eventuele maatregelen kosten
  • hoe lang het duurt voor je investering is terugverdiend

Slim kiezen

Als je wilt, helpt de EPA-adviseur je bij het kiezen van de je maatregelen. Wat doen gevel-, vloer en dakisolatie met je huis? En wat betekenen nieuw glas of een nieuwe cv-ketel voor je energierekening? Na het bezoek belt de adviseur je om het EPA-rapport door te lopen. Dan kun je samen de slimste maatregelen kiezen.

Zoek je financiering?

Weet je al hoe je goedkoper, groener en gemakkelijker kunt wonen? Maar zoek je nog financiering? Dan is de Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis interessant. Duurzaam Thuis biedt voordelige leningen om de maatregelen uit het EPA te financieren.

Lees hoe Duurzaam Thuis werkt Meteen aanvragen